Sale!

Провокативен Црн Долг Фустан со Танга Гакички – Големина (прилагодливо од S до L)

590.00 ден

Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: Прилагодливо од S до L

Боја: Црна