Sale!

Прва лига вибратор. Вибратор и стимулатор за клиторис направени од 100% силикон по намалена цена!

890.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 3 см

Напојување:  ААА батерии

Out of stock