Оптимум Аутоматик Пумпа за пенис

2,990.00 ден

Погледнете неколку видео клипови за тоа како работи и како се користи вакум пумпата.

Out of stock

SKU: CN-103432280 Category:

Additional information

Weight 0.4 kg