Нежно Црно Неглиже со Чипка на Градите а под нив Црвена Панделка и Проѕирен Материјал кој Нежно Паѓа Надолу – Големина: XS, S и XL

290.00 ден

Секси боди, изработено од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Боја: Црна

Additional information

Weight 0.05 kg