Најниска цена во светот! Кукла со реалистична вагина и задник

Број на артикал: LX-LV153002

Оваа супер реалистилна кукла е најнова иновација на секс индустријата од Кина. Толку е реална што просто зачудува. Кај нас можете да ја набавите по специјална цена за речиси 50% помалку пари од цената по којашто се продава во целиот свет.

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

3,900.0 ден

Детали за производот:

1 People watching this product now!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Опис на производот

Customer Reviews