Sale!

Многу реалистично и меко двослојно дилдо

2,290.00 ден

Боја:  Кожа боја

Должина: 20,5 см.

Должина на употреблив дел: 16 см.

Дебелина: 4 см.

Материјал: Два слоја на клон кожа

  • ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки
  • ЧУВСТВО – Реалистичен изглед, со точно погодена тврдост и надпросечна големина
  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • СЕСТРАНОСТ – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас