Мини мрежест фустан

290.00 ден

Секси фустан, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: YL-6084 Categories: ,

Additional information

Weight 0.15 kg