Sale!

Мега попуст! Реалистичен вибратор

490.00 ден

Димензии:

 • Должина: 19.5 см
 • Должина на употребливиот дел: 17 см
 • Дебелина: 4 см

Спесификации:

 • TPR материјал
 • Вагинална вибрација
 • Потенциометар за регулирање на брзината
 • 2 АА  батерии потребни за да работи
 • Вени за додатна стимулација
 • Лесен за одржавање (миење со сапун пред и после употреба)
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен надвор
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953