Sale!

Мега попуст! (Видео!!) Реалистичен вибратор за евтина цена

490.00 ден

Боја: Бела (Кожа боја)

Материјал: TPR

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 12,5 см

Дијаметар: 3,8 см

Напојување: батерии тип АА