Sale!

Машко торзо со пенис 54 х 26 х 36 см, 7.6 кг

9,990.00 ден

Мастурбатор Машко Торзо. Торзото е големо и многу реалистично изработено. Јавнете го и уживајте!

Се одржува со млака вода и благ/хидратантен сапун, препорачуваме употреба на лубрикант на водена основа за попријатна и повозбудлива пенетрација.

Боја: Телесна

Должина: 54 см.

Ширина: 26 см.

Висина: 36 см.

Тежина: 7,6 кг

Материјал: Клон кожа

  • Ребрест вагинален и анален канал за поинтензивна стимулација
  • Реалистичен изглед и големина, ќе Ви предизвика неизмерни задоволства
  • Неверојатно е мек и нежен
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Хипоалергенски, не содржи фталати, мириси нити латекс.