Мал реалистичен вибратор

890.00 ден

Боја: Бела (Телесна)

Материјал: мек TPR материја

Должина: 16 см

Должина на употребливиот дел: 12 см.

Дебелина: 3 см.

Напојување: AA батеии

Out of stock