Sale!

Луксузен ДВОСТРАН вибратор со Загревање, Водоотпорен со 7 вида на вибрации. Се полни со USB кабелче.

1,990.00 ден

Овој луксузен вибратор со своите два моќни мотори, стимулирајќи го клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу десетте брзини на внатрешниот дел, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3,5 см

  • Мултибрзински и силни вибрации на стимулаторот за клиторис, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
  • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

Out of stock

Additional information

Weight 0.33 kg