Sale!

Конечно и кај нас! Секс Машина за врвни задоволства (ЦРНА БОЈА)

5,990.00 ден

Димензии: 

 • На дилдото:
 • Должина: 21,5 см
 • Должина на употребливиот дел: 19 см
 • Дебелина: 5 см

Спесификации:

 • TPE материјал (безбеден за секаква внатрешна употреба)
 • Вагинална и анална пенетрација
 • Потенциометар за регулирање на брзината
 • Напојување 220W (Се става во штеќер)
 • Машината има ногарки со вакум кој овозможуваат да се прицврсти на секаква површина
 • Лесен за одржавање (миење со сапун пред и после употреба)
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa
 • Ако сакате и друго дилдо за машината слободно отворете ја нашата веб страна таму ќе најдете или контактирајте наш оператор

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен надвор
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953