Комплет од 4 Силиконски Бат Плагови

1,190.00 ден

Елегантни силиконски Бат Плагови. Овие бат плагови ќе ви овозможат сензационално искуство при аналните игри. Користете ги за да се припремите за анален секс. Ќе имате неверојатни резултати и ќе ја осетите екстазата на аналниот секс, без никакви тешкотии. На врвот се мазни, а понатаму се задебелуваат постепено, завршувајќи со поширока подлога.  Нивниот анатомски облик ќе Ви овозможи благопријатна пенетрација. Направени се од медицински проверен силикон, неизмерно мазен, така што ќе се заљубите во нив на прв поглед! Во комбинација со ЛУБРИКАНТ стануваат лизгави и нема да почувствувате никаков дискомфорт при пенетрацијата. Се одржуваат со благ, хидратантен сапун и млака вода.

  • ЛЕСНИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чистат со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки
  • КОМФОРТ – Изострен облик  кој овозможува комфорт и стабилност
  • ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА – Дизајниран со широка основа за лесно отстранување
  • ИСТРАЖУВАЈТЕ – Научете повеќе за аналните игри на ваше ниво и изберете ја големината која најмногу ви одговара
  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.

Out of stock