Кафеав вибратор Лакомиот дечко 23 х 5 см

1,390.00 ден

Толку мек, толку реален, толку нежен, а жесток…. Доколку го изберете овој расипокуќник нема да зажалите, бидејќи е изработен од клон кожа од најнова генерација, што значи дека чувството на исполнетост е толку реално што нема да посакате да го оставите. Вибраторот е водоотпорен и можете да ја префрлите забавата дури и во бањата. Има реалистично оформена мека главичка и испакнати вени по целата негова должина за дополнителна стимулација на ѕидовите на вагината. Вибрациите се регулираат со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата. Во комбинација со лубрикант ќе стане лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација и врвно задоволство.

Боја: Црн

Должина: 23 см

Должина на употребливиот дел: 20 см

Дебелина: 5 см

Материјал: меко ПВЦ

Напојување: 2 батерии тип АА