Заводлива Секси Танга со Бисерчиња – Боја: Црна, Големина: One size

240.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Additional information

Weight 0.05 kg