Sale!

Екстра Мек и Реалистичен дилдо направен од многу нежен силикон. Еден од нашите Македонски Бестселери

1,790.00 ден

Ова екстра меко и реалистично дилдо е двослојно, направено е од највисоко квалитетен силикон материјал. Специјално конструиран за нашата фирма за да биде екстра мек и реалистичен. Нема да згрешите со овој избор.  Покрај оваа големина на  дилдово имаме и други од истава серија со други димензии. За нарачки или за било какви информации слободно јавете се на 075-455-953.

Целосна должина: 22cm

Употреблива должина: 17cm

Дебелина: 4.5cm