Долг фустан – Големина: М-L, Боја: Црна, Бела и Црвена

490.00 ден

Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: M-L

Боја: Црна, Бела и Црвена

Additional information

Weight 0.07 kg