Дискретна машка танга црна и бела боја

590.00 ден

Секси танга, изработена од мрежест материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето мажи.

Материјал: Полиамид

Additional information

Weight 0.01 kg