Дводелен секси чипкан сет – Боја: Само црна

190.00 ден

Секси боди, изработено од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Боја: Црна и црвена

Out of stock

SKU: BH05111 Category: