(Видео!!) Стаклено проѕирно дилдо 17см.

1,590.00 ден

Материјал: стакло

Боја: Проѕирна

Должина: 17 cm.

Употреблива должина: 16 cm.

Дијаметар: 3 cm.

Out of stock

Description

с