Sale!

(Видео!!) Силиконски вибратор

1,590.00 ден

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 20,5 см

Должина на употребливиот дел: 16,7 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување: АА батерии

Out of stock