(Видео!!) Силиконски вибратор со стимулатор за клиторис и се полни на УСБ кабелче

1,690.00 ден

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 21,7 см

Должина на употребливиот дел: 12,7 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување:  Се полни на USB кабел

Out of stock