Sale!

(Видео!!) Силиконски вибратор со моќни вибрации

890.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 12,5 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување:  ААА батерии