(Видео!!) Силиконски вибратор Заводникот 22см. со USB полнење

2,490.00 ден

Реалистичен вибратор создаден за да ја збогати вашата бујна сексуална фантазија . Бојата му е реалистична кожа боја. Телото му е малку накривено во лак за полесна стимулација на вагината. Во комбинација со лубрикант станува лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација. Интезивноста на вибрациите се регулира со потенциометарот кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Телесна

Должина: 22 см

Должина на употребливиот дел: 13 см

Дебелина: 5,5 см

Материјал: Силикон

  • Мултибрзински и силни вибрации кои се контролираат лесно со потенциометарот поставен на долниот дел на вибраторот
  •  Силни и длабоки вибрации
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење
  • Удобно мек, а сепак доволно цврст за енергична и бесна игра

Additional information

Weight 0.16 kg