Sale!

(Видео!!) Реалистичен вибратор за евтина цена со одличен квалитет

490.00 ден

Материјал: мек TPR материјал

Боја: Телесна

Должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 4 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)