(Видео!!) Моќно вибрира, има шмукачки ефект и клиторално стимулира во исто време, направен од 100% силикон и се полни на USB кабелче

2,390.00 ден

  1. Вибрации,
  2. Шмукање на клиторисот
  3. Пулсација на г-точката.

Материјал: Медицински силикон

Боја: Виолетова

Должина: 22 см.

Употреблива должина: 13 см.

Out of stock