(Видео!!) Моќен вибратор стимулатор са клиторис направен од 100% силикон

1,290.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 20,5 см

Должина на употребливиот дел: 10,5 см

Дебелина: 3 см

Напојување:  ААА батерии