(Видео!!) Меко дилдо направено од Клон Кожа (долг 18см. дебел 3,5см)

1,390.00 ден

Боја:  Телесна

Должина:  18 см.

Должина на употребливиот дел:  14 см.

Дебелина:  3,5 см.

Материјал:  Клон кожа