Sale!

(Видео!!) Мега попуст! 690 денари за многу квалитетно дилдо без вибрација (Должина на употреблив дел 15цм, дебел 4цм)

690.00 ден

Материјал: Меко TPE

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 15 см

Дебелина: 4 см