Sale!

(Видео!!) Мега попуст! Луксузен Силиконски Вибратор за ниска цена (се полни на УСБ кабелче)

990.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Димензии:

 • Должина: 23 см
 • Должина на употребливиот дел: 13 см
 • Должина на клиторален стимулатор: 6 см
 • Дијаметар: 3,5 см

Спесификации:

 • 100%  медицински силикон
 • 2 различни мотори за клиторална и вагинална стимулација
 •  10 различни модови на вибрација
 • Супер јака клиторална и вагинална вибрација
 • Се полни на усб кабелче
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953