Sale!

(Видео!!) Мега попуст! Големо дилдо со ребра и топчиња за додатна стимулација

890.00 ден

Боја: Телесна

Должина: 26.5 см.

Употреблива должина: 20.5 см.

Дијаметар: 5.5 см.

Материјал: ТПЕ