Sale!

(Видео!!) Мега попуст! Врвен луксузен силиконски вибратор со стимулатор за клиторис на намаление

1,490.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 12,5 см

Дебелина: 3,2 см

Напојување: Се полни на USB кабелче (следува со вибраторот)

`