Sale!

(Видео!!) (Македонски бестселер на мега попуст!) Многу моќен луксузен силиконски вибратор со 10 вида на вибрации, за вагинално и клиторално стимулирање и. ( се полни на USB кабелче )

1,890.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Го комбинира задоволството од стимулацијата на Г-точка со моќни клиторални вибрации, а уникатниот дизајн е совршен за да остане во контакт со вашиот клиторис. Ова парче дрма како ниеден друг двоен стимулатор. Лесен за употреба со две копчиња за менување на брзини и ви овозможува брзо да го подесите вистинското темпо. Зголемете го или намалете го интензитетот или исклучете ја стимулацијата на Г-точката или пак клиторалните вибрации. Испробате нови комбинации. Моќниот мотор го зголемува задоволството со 10 функции на вибрации. Можноста да се загрева, овозможува да се доловат вистинските чувства.

Боја: Циклама

Материјал: Силикон

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 12 см

Дијаметар: 3-4 см

Напојување:  USB

Мултибрзински и силни  вибрации на стимулаторот за клиторис

  • Лесен за употреба
  • Вибрирачките делови  се контролираат независно еден од друг
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење