Sale!

(Видео!!) Луксузен Силиконски Вибратор – Чеканот – со Далечински Управувач 23см х 4см

3,390.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Супер луксузен силиконски вибратор којшто се движи горе долу. Има вакум подлога со која може да се постави и да се користи самостојно на рамни површини. Се котролира преку далечински управувач.

Боја: Циклама

Должина: 23 см.

Употреблива должина: 13 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

  • ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки
  • ЧУВСТВО – Реалистичен изглед, со точно погодена тврдост и надпросечна големина
  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • СЕСТРАНОСТ – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

Out of stock

Additional information

Weight 0.79 kg