(Видео!!) Луксузен Силиконски Вибратор со Стимулатор 20см х 3.5см

3,690.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Овој луксузен вибратор со своите два моќни мотори, стимулирајќи го клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу десетте брзини на внатрешниот дел, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Боја: розева

Материјал: Силикон

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3,5 см

  • ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчка
  • СЕСТРАН – Мултибрзински и силни вибрации на стимулаторот за клиторис, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
  • ЧУВСТВО – Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата (но не и да гњури)

Additional information

Weight 0.52 kg