(Видео!!) Луксузен вибратор и масажер направен од 100% силикон и се полни на USB кабече

1,590.00 ден

Боја: Бела (Кожа Боја)

Материјал: Силикон

Должина: 22 см

Должина на употребливиот дел: 16 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување:  АА батерии

Out of stock