Sale!

(Видео!!) Луксузен вибратор за многу ниска цена! Направен од силикон и има стимулатор за клиторис.

890.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 11 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување:  ААА батерии

Out of stock