(Видео!!) Има 9 вибрирачки функции, направен е од 100% силикон и се полни на USB кабелче. (Моментално го имаме само во црна боја)

2,390.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Боја: Црна

Материјал: Силикон

Должина: 22 см

Должина на употребливиот дел: 17 см

Дијаметар: 3 см

Напојување: USB кабелче

  • Лесен за употреба
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење