Sale!

(Видео!!) Екстра моќен вибратор направен од 100% силикон и е пефектен за Г точка. ( се полни на USB кабелче )

1,590.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Моќен вибратор, со можност да ја стимулира Г точката.  Лесен за употреба со две копчиња за менување на брзини и ви овозможува брзо да го подесите вистинското темпо. Зголемете го или намалете го интензитетот . Испробате нови комбинации. Збогатете си ја фантазијата.  Моќниот мотор го зголемува задоволството со 10 функции на вибрации.

Боја: Циклама

Материјал: Силикон

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 13 см

Дијаметар: 3 см

Напојување: USB кабелче

  • Лесен за употреба
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење