Sale!

(Видео!!) Екстра Мек Реалистичен дилдо направен од многу нежен Силикон. Еден од нашите Македонски Бестселери

1,590.00 ден

Ова дилдо е двослојно, направено е од највисоко квалитетен силикон. Специјално конструиран за нашата фирма за да биде мек и реалистичен. Нема да згрешите со овој избор. Покрај оваа големина на  дилдово имаме и други од истава серија со други димензии. За нарачки или за било какви информации слободно јавете се на 075-455-953.

Боја: Телесна

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 13 см.

Дебелина: 3,7 см.

Out of stock