(Видео!!) Екслчузивен вибратор се екран направен од 100% силикон и се полни на USB кабел

2,290.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 23 см

Должина на употребливиот дел: 13 см

Дебелина: 3,7 см

Напојување: Се полни на USB кабелче (следува со вибраторот)