Sale!

(Видео!!) Големо меко дилдо за многу Евтина Цена (долг 29,5 см дебел 5,4 см)

2,990.00 ден

Боја: Телесна

Должина:   29,5 см

Должина на употребливиот дел:  24 см

Дебелина:   5,4 см

Материјал:  Двослојно TПЕ