(Видео!!) Германски Хит! Најпродаваниот вибратор во цела германија конечно и кај нас. Направен е од 100% силикон

1,990.00 ден

Боја: Црна

Материјал: Силикон

Должина: 24 см

Должина на употребливиот дел: 18,5 см

Дебелина: 4 см

Напојување: АА батерии