(Видео!!) Германски Хит! Најпродаваниот вибратор во цела германија конечно и кај нас. Направен е од 100% силикон

1,990.00 ден

 

Димензии:

 • Должина: 24 см
 • Должина на употребливиот дел: 19 см
 • Дебелина: 4 см

Спесификации:

 • 100% медицински силикон
 • Вагинална вибрација
 • 7 модоцви на вибрација
 • 2 АА  батерии потребни за да работи
 • Вени за додатна стимулација
 • Лесен за одржавање (миење со сапун пред и после употреба)
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен надвор
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953