(Видео!!) Вибратор со стимулатор за клиторис и стимулатор за вагина направен од 100% силикон и се полни на USB кабелче

1,990.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 23,5 см

Должина на употребливиот дел: 14,5 см

Дебелина: 3 см

Напојување: Се полни на USB кабелче (следува со вибраторот)

Out of stock