Sale!

(Видео!!) Вибратор со лижач создава вакум и се полни на USB кабрел

1,890.00 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)