(Видео!!) Вибратор со Вибрација и Ротација

1,190.00 ден

 

Боја: Телесна

Материјал: TPR

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 15,5 см

Дијаметар: 4 см

Напојување:  АА Батерии