Sale!

(Видео!!) Вибратор на Намаление! (долг 22cм. дебел 4,7cм)

990.00 ден

Материјал:  ТПЕ материјал

Боја:  Кафена

Должина:   22 см.

Должина на употребливиот дел:  18 см.

Дијаметар:  4,7 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

 

Out of stock