(Видео!!) Вибратор направен од 100% силикон

1,890.00 ден

Боја: Бела (кожа боја)

Материјал: Силикон

Должина: 20,5 см

Должина на употребливиот дел: 16,7 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување: АА батерии